Hajdari me suksese të reja

Shpërndajeni & Komentojeni

Zurich, 12.12.2018

Artisti kamenicas Avdi Hajdari-KAME që jeton dhe vepron në Zurich të Zvicrrës ka vazhduar me veprimtarinë e tij artistike. Gjatë këtij viti Hajdari mori pjesë në shume ekspozita grupore. Së fundmi KAME është fokusuar në konceptin e‘’VAKUM-it’’ ku ka realizuar shumë punë në mediume të ndryshme si: Video, instalacion, fotografi , pikturë etj. Me këto vepra, Hajdari është paraqitur mjaft fuqishëm edhe në arenën ndërkombëtare si në Romë, Amsterdam, Berlin, Meksikë, Amerikë etj.
Shihni listën e plotë të ekspozimeve ndërkombëtare:
Ekspozitë Grupore:
2018, MODULES-Group exhibition/ Millepiani, Romë
2018, ''SMALL PROBLEM"project, Amsterdam
2018, Soliloquy International Show Berlin, Artness system, Berlin
2018, ''Self Portrait'', Droitwich Spa. mail art 4th edition/UK
2018, Contemporary art exhibition as part of Angros Festival, Gjilan
2018. The W:OW Project, Art Film & Video Festival, Museo La Neomudejar, Madrid
2018, Meintras La Vida nos Dure, mail art project, Meksikë
2018. BINNAR, Vila Nova de Famalicao, Portugali
2018. Ospizio Giovani Artisti, Romë
2018, Exhibition ''PLAY'' New Harmony Gallery of Contemporary art, Indiana, SHBA

Ne ta ardhmën Hajdari pritët të ekspozoj edhe në Mail Art Project, Galerie Tuur– Hollandë, (Shkurt-Prill,  2019)
Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com