Shumë aktivitete për të rinjtë

Shpërndajeni & Komentojeni

05/05/2023

Javën e kaluar, të rinjtë e Kamenicës patën mundësi të shijojnë një ngjarje të rëndësishme të aktiviteteve në Shtëpinë e Kulturës në Kamenicë. Organizata ProActive si përfituese e Grantit RCT shfaqi filmin “Unë jam Greta” të aktivistës për mjedisin Greta Thunberg si dhe shijuan ekspozitën e fotografit Arian Mavriqi. Pos, këtyre aktiviteteve, projekti ofron edhe një emision televiziv (podcast) për çdo muaj, ku të rinjtë e etniteteve të ndryshme që jetojnë në rajon do të japin mendimet në lidhje me temat relevante. Këto aktivitete po organizohen në kuadër të projektit “Mobility4Peace” që realizohet si pjesë e aktivitetetit Pajtimi dhe Transformimi i Konfliktit (RCT) i cili zbatohet nga Community Building Mitrovica dhe mbështetet nga populli amerikan përmes USAID Kosovo.

Sherafedin Vranja  - Social Media @ Project Mobility4Peace

------------------------

CBM Press Release in SRB (25/04/2023)

Dešava se sada!
Pridružite nam se na uzbudljivoj večeri filma i fotografije u društvenom centru koje organizuju dobitnici #RCT granta, NVO Proactive! Sa zadovoljstvom vas pozivamo na projekciju hvaljenog dokumentarca 'Ja sam Greta', nakon čega sledi izložba fotografija divljih životinja sa zadivljujućim radovima poznatog lokalnog fotografa Arijana Mavrikija.
Dokumentarac 'Ja sam Greta' priča inspirativnu priču o Greti Tunberg, tinejdžerki koje se bavi klimatskim aktivizmom i koja je pokrenula globalni pokret svojim strastvenim radom. Pored projekcije, na događaju će se takođe prikazati prelepu kolekciju fotografija divljih životinja Arijana Mavrikija.
Zato dođite i uživajte u noći filma i fotografije sa ljudima iz svoje zajednice ali i šire, jer događaj ima za cilj da okupi ljude iz različitih sredina. Događaj je besplatan i otvoren za sve, pa povedite svoje prijatelje i porodicu! Nadamo se ćemo vas videti tamo.
Projekat „Mobility4Peace“ sprovodi se u okviru aktivnosti pomirenja i transformacije konflikata (#RCT), koju sprovodi Communiti Building Mitrovica i podržava američki narod preko USAID-a na Kosovu.
---


 Tags:

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com