Hapet Qendra KOMUNITETI në Kamenicë

Shpërndajeni & Komentojeni


Kamenicë, 20.03.2017
Një ekip prej 4 vajzave të udhëhequra nga Egzonë Rahimaj, Suhejla Avdija, Gzime Rexhepaj dhe Besjana Ismaljaj janë shpallur ekipi fitues i Projektit The Multifunctional space “KOMUNITETI” mundësuar nga Innovations Lab Kosovo. Ato kanë faleminderuar të ftuarit duke e quajtur këtë si ditë ditë te rëndesishme. Kjo hapësirë është mundësuar me ndihmën e Innovations Lab Kosovo, me përkrahjen e komunës, përkatesisht të nenkryetarit Fatmir Matoshi, Drejtorit të shkollës, profesorëve dhe bashkemoshatarëve që kanë ndihmuar për jetësimin e kësaj inciative.
 
Ju lumtë!


Tags:

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com