Kontinjerët e stërmbushur

Shpërndajeni & Komentojeni


Kamenicë, 10.07.2016
Si pasojë e rritjes së konsumit dhe stërmbushjes së kontinjerëve në fundjavë, prania e qenve endacak

shtohet në mënyrë dramatike. Komuna e Kamenicës ende nuk ka gjetur një zgjidhje të qëndrueshme për këtë problematikë që i shqetëson qytetarët sidomos në orët e mbrëmjes.  Këta kontinjerë të stërmbushur paraqesin rrezik për përhapjen e sëmundjeve infektive si dhe vetë prania e grumbullit të qenve paraqet brengë për sigurinë e banorëve përreth.  

Pamje pa Koment në fundjavë (data 10.07.2016)
Grumbulli i qenve endacak te kontinjerët e stërmbushur në Qendër të Kamenicës. Rrezik për banorët dhe kalimtarët si dhe burim i infeksioneve. Komuna të veprojë mënjëherë sa nuk është vonë!Video
Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com