Alpinisti jonë Burim Leci

Shpërndajeni & Komentojeni

Mont Blanc, 13.07.2016

Bashkëvendësi i jonë Burim Leci më 13 korrik 2016 në ora 12:02 së bashku edhe me alpinistë të  tjerë pushtuan majën më të lartë në Europë. Leci është njherit edhe themelues i Outdoor Sports Experts dhe në cilësinë e bashkëorganizatorit i është bashkangjitur ekspeditës kosovare për pushtimin e majës më të lartë të Europës, Majës Mont Blanc në Francë. Ai së bashku në grup edhe me alpinistë të tjerë kosovarë në një udhëtim maratonik prej 15 orëve arritën deri tek lartësia 4400 m. Në fejsbukun e tij, Burimi ka thënë se  "Dedikimi im për ngjitje në Mont Blanc është për Verën (gruan) dhe (vajzën e tij) Hanen  shpirtin e vogël, të cilat ma ngrohen zemrën në të ftohtin e Alpeve, më dhanë forcë që të kaloj mbi 4 orë ecje në teren të vështirë alpin me mbi 25 kg peshë...- ka cituar Leci.

Tags: , ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com