MMPH premton financimin e disa projekteve

Shpërndajeni & Komentojeni
Kamenicë, 12.11.2015
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, ka vizituar të enjten Komunë e Kamenicës, me ç’rast u prit nga kryetari Begzad Sinani.
Ministri Agani, tha se gjatë këtij takimi u diskutuan tematika që kanë të bëjnë me realizimin e projekteve në këtë rajon në fushën e mjedisit dhe planifikimit hapësinor.
Agani shtoi se përkrahja e MMPH-së për këtë komunë, do të vazhdojë edhe në të ardhmen, në fushën e energjisë së ripërtëritshme, menaxhimit të ujërave të zeza, po ashtu edhe në rregullimin e shtretërve të lumenjve.
Kryetari  Begzad Sinani, së pari falënderoi ministrin Agani për vizitën, ndërsa theksoi se e ka njoftuar ministrin me projektet që janë me rëndësi për komunën e Kamenicës, e të cilat do të kontribuonin në rritjen e kualitetit të jetës së qytetarëve në këtë komunë. (Ekonomiaonline)


Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com