Dega e ProCredit-it në Kamenicë po rinevohet

Shpërndajeni & Komentojeni


Kamenicë,  27.08.2015

Ditë më parë disa qytetarë të shqetësuar (kryesisht klientë të bankës) na kontaktuan për të marrë informacione rreth degës së ProCredit në Kamenicë. Në fakt, shqetësimi kryesor i qytetarëve ishte se mos kjo degë do të mbyllet, pasiqë kishin pa inventarin duke u bartur nga punëtorët e kontraktuar.  Pas këtyre shqetësimeve ne kontaktuam zyrën qëndrore të kësaj banke dhe morëm përgjigjje të mënjëhershme rreth shqetësimeve të banorëve. Udhëheqja e Marketingut dhe Departamentit të PR pranë kësaj banke znj. Albena Çarkaxhiu ka konfirmuar nëpërmjet telefonit dhe emailit se dega e kësaj banke në Kamenicë nuk do të mbyllet dhe se aktualisht kjo degë është duke u rinovuar dhe punimet do të zgjasin deri me 31 Gusht 2015. Më tej komunikata vazhdon…Dega e bankës ProCredit do të vazhdojë të ofrojë të njëjtat shërbime bankare për klientët e saj por që me rinovimin që është duke ndodhur ne jemi duke avancuar shërbimet tona bankare pasi që,  përveç stafit që do të jetë i pranishëm, siç ka qenë deri tani, ne jemi duke integruar edhe këndin Zona 24/7 ku klientët do të keni mundësi që të ketë qasje në shërbimet bankare ( deponim parash, tërheqje parash, e-banking etj) 24 orë në 7 ditë të javës, pa qenë të kufizuar nga orari zyrtar i bankës.

Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com