Ndriçimi publik ende jo i plotë

Shpërndajeni & Komentojeni

Kamenicë, 23.11.2014


Ka disa ditë me rradhë që një pjesë e ndriçimit në rrugën Fehmi Agani nuk po punojnë. Në veçanti janë dy shtylla elektrike ku ndriçimi rrallë është parë duke funksionuar. I bëjmë thirrje autoriteteve përgjegjëse që në komunikim me kontraktorët e shërbimeve ta zgjedh këtë problem që për banorët e kësaj pjese të qytetit do të thotë siguri në levizje dhe siguri në pronë.   


Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com