Albulena Gagica po e vazhdon rrugën e suksesit

Shpërndajeni & Komentojeni
Kamenicë, 29.06.2015
Albulena Gagica është vajza nga Kamenica e cila ka një karrierë të suksesshme si modele. Ajo në vitin e kaluar, ka fituar ‘Top Model Of The World Kosova 2014’ dhe pastaj  ka përfaqësuar Kosovën në Egjipt- El Gouna, ku në mesin e 84 shteteve, ishte edhe ajo ndonëse shkuarja deri atje u përcjell me problemin e vizave.
Sido që të jetë, ajo arriti të shkojë dhe ta përfaqësoj vendin. Albulena këtë gjë e ka bërë fal angazhimit të agjencionit të modës ‘ModaCity’.
Modelja edhe tani merr pjesë nëpër sfiladat e organizuara nga njëri ndër producentët më të mirë Dashnor Asllani që është edhe drejtor  i ‘ModaCity’ si dhe merë pjesë në reklama të ndryshme. /G.Tribuna/
Tags:

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com