#instakosova shfaq pamje nga Kamenica

Shpërndajeni & Komentojeni
Kamenicë, 16.02.2015

#‎instakosova‬ një projekt i MPJ-së në kuadër të shënimit të shtatëvjetorit të pavarësisë së Kosovës dhe i përkrahur nga donatorë vendorë e ndërkombëtar shpalli fituesit e këtij edicioni. Në këtë ngjarje morën pjesë ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, dhe kryeministri Isa Mustafa. Në mesin e më të mirëve ishte edhe Arian Mavriqi nga Kamenica, 4 fotografitë e të cilit u publikuan në katalogun e veçantë të titulluar 'Kosova in social media 2015'.
Përveç në mediat vendore, kjo ekspozitë e veçantë është prezentuar edhe në gazetën alternative E-Novine nga Serbia me titullin Čudesni kadrovi iz susedstva (Kuadro të mahnitshëm nga fqinjësia)

 
Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com