Déjà vu - një kafiteri e veçantë

Shpërndajeni & Komentojeni


Kamenicë, 21.12.201
Kamenicës i shtohet edhe një kafiteri. Është kjo kafiteria DEJA VU në rrugën Skënderbeu me bashkëpronarë Ardin dhe Cimën. Që të dy këta kamenicas bashkuan investimet dhe hapën këtë kafiteri me datën 12.12.  Në këtë kafiteri ofrohen pije të ndryshme, kafe, pije të nxehta etj. Me një dizajn të ri ku nuk mungojn edhe gjëra të vjetra sikurse është fjala për një derë dhjetra vjeçare si dhe një mural me dru të rradhitura, kjo kafiteri ofron një atmosferë të veçantë e të ngrohtë. Sipas vizitorëve, në këtë lokal mund të përcillen edhe ndeshjet e rëndësishme të futbollit europian. Ndërsa për muzikë përkujdeset DJ Meridiany i cili na tha se kafiteria organizon të paktën çdo të shtune nga ora 20 ‘party’ për të rinjët. Për të shijuar një kafe apo një pije të veçantë vetëm apo me shoqëri, ju
mbetet edhe juve ta vizitoni këtë lokal të ridizajnuar që gjendet në qendër të qytetit.


Tags: ,

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
...
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com