Vizita në Berlin

Shpërndajeni & Komentojeni
Kamenicë, 3.11.2014
Me ftesë të Institutit gjerman Ecologic në bashkëpunim me Bundesumweltamt, një përfaqësues i organizatës Proactive nga Kamenica do të udhëtojë për në Berlin për të marrë pjesë në konferencën mbarë-europiane European Resources Forum.  Në këtë konferencë do të marrin pjesë akterë të rëndësishëm të fushës së mjedisit si ministra, shkenctarë, aktivist, studiues, pjesëtarë të shoqërisë civile, media etj. Qëllimi i European Resources Forum është të ofroj një platformë për diskutim të çështjeve të zhvillimit të qëndrueshëm duke u përqëndruar në debatin politik dhe shkencor mbi mjedisin. Nikoqiri i ERF-së është Agjencia Federale Gjermane e Mjedisit.

Tags:

0 comments:

Post a Comment

Ndalohet riprodhimi i plotë ose i pjesshëm i materialeve tona, pa leje paraprake.
Të nderuar lexues. Ju mund të komentoni lirisht, mjafton të mos përdorni fjalë fyese, që nxisin urrejtje mbi baza kombëtare, racore, gjinie apo fetare.

 
}
Copyright © Telekomuna | Designed by Templateism.com